Skip Navigation Links
HomeExpand Home
Markiezen
Rolluiken
Screens
Terrasschermen
Uitvalschermen
Serre zonwering
Woninginrichting

Rolluiken

Met de rolluiken slaat u twee vliegen in één klap. U geniet ’s zomers van een aangename temperatuur in huis én u beschikt over een inbraakwerende voorziening. En… de slaapkamers van de kleine kinderen houdt u net zolang donker als u zelf wilt. U hebt de keuze uit verschillende kleuren en modellen van de omkasting. In een zwaardere uitvoering zijn rolluiken uitstekend geschikt voor grote afmetingen en als garagedeur. Dankzij speciale koppelrolluiken kunt u met één motor en één omkasting een deur en een raam met ongelijke hoogte tegelijk afsluiten.

Vrijwel iedereen kiest voor de handige elektrische bediening. Gaat u voor optimaal comfort? Bijzonder praktisch is dan de optionele afstandbediening. Met de draadloze schakelaar bedient u één of meerdere rolluiken vanuit een vast punt in uw woning. Bent u regelmatig van huis? Met een draadloze tijdklok programmeert u eenvoudig de tijden waarop de Rolbox geopend en gesloten moet worden.Afstandsbediening voor de bediening van uw
rolluik of rolluiken.


Materiaal & Kleuren

Standaard bevatten de geleiders van de rolluiken borstels, om de isolatiewaarde en de mate van vuilafstoting te verhogen. Deze nylon borstels staan tevens garant voor het geruisloos op en neer gaan van het solide pantser.

De ophangveren zijn voorzien van een laagje kunststof, zodat deze geen krassen achterlaten op het pantser! Door het gebruik van vlindersteunen wordt het bevestigen van de motor d.m.v. popnagels overbodig. Hierdoor worden mooie gladde zijkappen verkregen!

De juiste samenstelling van het PA-schuim en de dubbelgelakte lamel zijn de ingrediënten voor een perfect rolluik waar u jaren plezier van zult hebben.

Er zijn diverse standaard kleuren, maar tegen een geringe meerprijs kunt u ook uit andere kleuren kiezen.
 

Beveiligingsrolluiken

Beveiligingsrolluiken van metacon type 70/95, een inbraak vertragend rolluik welke standaard voorzien is van staal verzinkte geleiders en een rolomkasting. Het pantser is opgebouwd uit enkelwandige stalen, of aluminium bolvormige, lamellen. Het pantser is aan de onderzijde afgewerkt met een dubbelwandig geëxtrudeerde sluitlijst, voorzien van een rubberen afsluitprofiel. Standaard wordt het rolluik voorzien van een 230 V elektrische buisaandrijving.

Dit rolluik voldoet in aangepaste uitvoering aan de eisen voor inbraakwerendheid van klasse 3 van NEN5096:2007.

   Sitemap    Contact